Joomla Hosting uit uw eigen luie stoel

Bent u op zoek naar webserver die klaar is voor uw joomla site? De Joomla Hosting van Dnt - Internetservice is er helemaal klaar voor. Al jaren is onze server klaar voor joomla hosting en is benaderbaar vanaf uw eigen pleskpanel. Natuurlijk kunt u op deze server ook een "Normale" site laten draaien.

Hosting vanuit uw eigen huis

U kunt vanuit uw eigen stoel uw Joomla Hosting bereiken. Wij begrijpen dat sommige mensen wellicht problemen hebben met een eigen server dus daar helpen wij natuurlijk graag mee.

Het Joomla! Development Team richt zich met name op de ontwikkeling van een solide applicatie, in tegenstelling tot het ontwikkelen van zoveel mogelijk extras (zoals dat in veel andere CMS ontwikkelteams wél gedaan wordt). Dit zorgt ervoor dat Joomla! extreem licht en efficiënt is, wat het makkelijk maakt voor anderen om applicaties te maken om Joomla! uit te breiden met meer functionaliteit om aan deze behoeften te voldoen.

Contact

U bent opzoek naar een goede partner voor uw Joomla Hosting? Dan moet u dus bij DNT - Internetservice zijn.
Indien u vragen heeft of meer informatie wilt over onze Joomla hosting dan kunt u contact met ons opnemen door te bellen met 038-8538853 of het contactformulier in te sturen.

Interessant? Deel deze pagina: